LIttle news about OpenMohaa

A place for all things OpenMoHAA

Moderator: OpenMoHAA developers

Post Reply
skoruppa
Private

LIttle news about OpenMohaa

Post by skoruppa »

Hi
I just writed a little news about OpenMoHAA on my site :)
http://wikigames.ubuntu.pl/?q=node/33 (site in polish).
Rookie One.pl
Site Admin

Post by Rookie One.pl »

Dzieki. :)

Z ta analogia do OpenAreny to jest troszeczke inaczej, niz napisales. OpenMoHAA bedzie dla MoHAA tym, czym ioquake3 jest dla Quake III Arena, czyli poprawionym (tu akurat prawie napisanym od nowa) silnikiem, i niczym wiecej. Natomiast analogicznie do OpenAreny bedziemy rozwijac OpenAssault (jesli tak w koncu ten projekt zostanie nazwany, ale wszystko na to wskazuje) - czyli zestaw samych mediow - tekstur, modeli, dzwiekow, w koncu pelnej, samodzielnej gry. :)

Icculusowi nie odechcialo sie portowac MoHAA, po prostu utracil dostep do repozytorium kodu zrodlowego zanim skonczyl robote (wygasl jego kontrakt).
Admin
Image
Image
Honour guide me.

here's my stuff - inequation.org | here's where I work - thefarm51.com
m0d hippY
Warrant Officer

Post by m0d hippY »

dzieki bardzo dobrze wypisano!
Mam nadzeje ze ta nasza gra bedze grana przez wielu!

Widze wasnie ze tesz uzywasz Linux. To dobrze moze nie dlugo bedzie wiecej support (nie wiem jak przetlumaczyc po Polsku :S) na Linux systemy dla innych gier.
Image
Image
211476
Captain

Post by 211476 »

Ooo, I tried a translating this thru a website. OpenMohaa --> Open Mohammed :lol:
Image
m0d hippY
Warrant Officer

Post by m0d hippY »

lol haha
Image
Image
skoruppa
Private

Post by skoruppa »

211476: hahah lol. Look here http://66.102.9.104/translate_c?hl=pl&s ... %3Dnode/33

Rookie One.pl: No niby tak, ale i silnik i zestaw modeli będą rozwijać, Ci sami ludzie.... więc sobie pozwoliłem na takie por?wnanie.

Co do Icculusa, to wydaje mi się iż jednak mu się odechciało. Ponieważ sam port działa, wystarczy go tylko dopracować... aby dźwięk był normalny no i oczywiście aby gra się nie crashowała.

m0d hippY: support bez problemu da się zrozumieć ;) ale jak juz chcesz przetłumaczyć to będzie to "wsparcie".
Rookie One.pl
Site Admin

Post by Rookie One.pl »

I wrote nothing more but explained what's already been said in the FAQ and a few other places. ;)

Hippy jest Amerykaninem polskiego pochodzenia. ;)
Admin
Image
Image
Honour guide me.

here's my stuff - inequation.org | here's where I work - thefarm51.com
Post Reply